26-07-2017 door Ermelo YH

Voor het WK Jonge Dressuurpaarden zijn diverse toegangskaarten te koop. Voor het weekend zijn een aantal vakken op de tribune reeds uitverkocht. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Koop dan snel uw tickets! Vanaf heden zijn er ook staplaatsen te koop in de voorverkoop.

Tribuneplaatsen
De kaarten voor de overdekte tribune van de hoofdpiste Arena 1 kunt u in de voorverkoop online bestellen. Hiermee heeft u een zitplaats bij Arena 1 maar heeft u ook toegang tot Arena 2 en de EDS-veiling op zaterdag. Uw zitplaats geeft toegang tot het vak dat op uw ticket staat, er zijn geen genummerde zitplaatsen.
Do-vrij 20€/dag
Za-zo 27,50€/dag

Staplaatsen
Voor het Wereldkampioenschap zijn ook staplaatsen verkrijgbaar. Deze kaarten zijn aan de kassa in Ermelo verkrijgbaar én vanaf heden ook in de voorverkoop). Met deze kaarten heeft u toegang tot het terrein, kunt u bij het losrijden kijken vanaf het Gelderland Plein, heeft u vanaf het terras zicht op Arena 1 en kunt u het programma in Arena 2 zien. Bij Arena 2 is een tribune met een beperkt aantal zitplaatsen, indien plek geeft uw ticket toegang tot deze tribune, die niet geplaceerd is.
Do-vrij 10€/dag
Za-zo 15€/dag

EDS-veiling
Wilt u de EDS-veiling bezoeken? Koop dan een ticket voor het WK voor Jonge Dressuurpaarden voor zaterdag 5 augustus, hiermee heeft u ook toegang tot de veiling. Wilt u alleen de veiling bezoeken? Veilingtickets zijn zaterdag vanaf 16.00 uur verkrijgbaar – alleen aan de kassa – voor € 10,-. U kunt aansluitend ook de Clinic met Alex en Diederik van Silfhout met Expression zien.

Tickets in de voorverkoop: hoe werkt het?
Wanneer u de tickets in de voorverkoop besteld, dan krijgt u na betaling een bevestigingsmail met hierin een link. Wanneer u op deze link klikt komt u op een pagina waar u uw tickets kunt downloaden en vervolgens kunt printen. Onderaan het ticket vindt u de verwijzing naar de dag. Heeft u geen mail ontvangen? Check dan alstublieft uw spamfilter. Heeft u de mail per ongeluk verwijderd? Geen probleem, u kunt ze eenvoudig opnieuw opvragen. Ga hiervoor naar www.tibbaa.com en klik op ‘Ticket kwijt?’. U wordt dan gevraagd om uw e-mail in te voeren en uw Ordernummer. Uw Ordernummer staat ook vermeld op uw bankafschrift. Heeft u nog vragen of ondersteuning nodig? Mail dan naar [email protected]