Bezoekers

Bezoekers informatie

Voorzieningen en praktische informatie

Datum & Tijd

button-datum

Overnachten

button-hotels

Bereikbaarheid & Parkeren

button-plattegrond

Hospitality

button-contact

Kaarten

Voor het Wereldkampioenschap zijn verschillende kaarten te koop:

Tribuneplaatsen
De kaarten voor de overdekte tribune van de hoofdpiste Arena 1 kunt u in de voorverkoop online bestellen. Hiermee heeft u een zitplaats bij Arena 1 maar heeft u ook toegang tot Arena 2.

Sta-plaatsen
Voor het Wereldkampioenschap zijn ook staplaatsen verkrijgbaar. Deze kaarten zijn aan de kassa in Ermelo verkrijgbaar. Met deze kaarten heeft u toegang tot het terrein, kunt u bij het losrijden kijken, heeft u vanaf het terras zicht op Arena 1 en kunt u het programma in Arena 2 zien. Bij Arena 2 is een tribune met een beperkt aantal zitplaatsen, indien plek geeft uw ticket toegang tot deze tribune, die niet geplaceerd is.

Tickets in de voorverkoop: hoe werkt het?
Wanneer u de tickets in de voorverkoop bestelt, dan krijgt u na betaling een bevestigingsmail met hierin een link. Wanneer u op deze link klikt komt u op een pagina waar u uw tickets kunt downloaden en vervolgens kunt printen. Onderaan het ticket vindt u de verwijzing naar de dag. Heeft u geen mail ontvangen? Check dan alstublieft uw spamfilter. Heeft u de mail per ongeluk verwijderd? Geen probleem, u kunt ze eenvoudig opnieuw opvragen door contact met TicketCrew op te nemen.

Hotel

Beleef het Wereldkampioenschap Jonge Dressuurpaarden vanuit het gastvrije Bilderberg Hotel ’t Speulderbos.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het Nationaal Hippisch Centrum (€5,- per auto per dag). Ten tijde van het event staan Parkeerborden vanuit verschillende richtingen die u aanwijzingen geven naar het dichtstbijzijnde parkeerterrein rondom het centrum. Download onze plattegrond voor een gedetailleerd bovenaanzicht van ons terrein.

Toeristische informatie

Ermelo is een prachtig dorp gelegen aan de rand van de Veluwe, niet ver van het Veluwemeer. Of u nu door de bossen of over de heide, langs het water of door het agrarisch gebied wilt fietsen of wandelen in de gemeente Ermelo kan het allemaal! In de nabije omgeving vindt u diverse toeristische trekpleisters, wij hebben een aantal voor u op een rij gezet.

Honden op het WK

Honden zijn welkom op het WK, maar dienen te allen tijde aangelijnd te zijn. Houd er rekening mee dat honden niet zijn toegestaan in de gebouwen.

Promodorp

Wie het Wereldkampioenschap voor jonge dressuurpaarden bezoekt, moet zeker even een kijkje nemen in het promodorp. In het promodorp zullen vooraanstaande merken op het gebied van ruitersport, kleding, mode etc. zich presenteren en is er voldoende gelegenheid om te netwerken met een hapje en een drankje.

Hospitality

Wilt u informeel uw netwerk uitbreiden of met vrienden van paardensport genieten in een geweldige ambiance? Dat kan in één van de loges met het zicht op de beste ruiters en paarden. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Bereikbaarheid

twitter bootstrap#display-google-map img{max-width:none!important;background:none!important;font-size: inherit;}

 

VANAF HET NOORDEN:

A28 / E232 Zwolle – Harderwijk, afslag Harderwijk (13). Vervolgens de N302 richting Apeldoorn aanhouden. Na ongeveer 12 km ligt het Nationaal Hippisch Centrum aan uw linkerkant (zie ANWB-bord met KNHS).
 

VANAF HET OOSTEN:

A1/ E30 Deventer – Amersfoort, afslag Kootwijk / Harderwijk (18). Neem vervolgens de N302 richting Harderwijk. Na de tweede rotonde ligt het Nationaal Hippisch Centrum aan uw rechterhand (zie ANWB-bord met KNHS).
 

VANAF HET ZUIDEN:

A50 Arnhem – Apeldoorn, afslag Deventer / Amersfoort (A1 richting Amersfoort). Neem daarna de afslag Kootwijk / Harderwijk (18) en vervolgens de N302 richting Harderwijk. Na de tweede rotonde ligt het Nationaal Hippisch Centrum aan uw rechterhand (zie ANWB-bord met KNHS).
 

VANAF HET WESTEN:

A1 Amsterdam – Apeldoorn, afslag Kootwijk / Harderwijk (18). Neem vervolgens de N302 richting Harderwijk. Na de 2e rotonde ligt het Nationaal Hippisch Centrum aan uw rechterhand (zie ANWB-bord met KNHS).