Overnachten

Uw overnachting tijdens het evenement

 

carousel_wide_1024x768_De%20Cantharel-Zomer%20paardenbeeldHet official Rider’s Hotel is Van Der Valk Cantharel. Voor vragen kunt u contact opnemen met [email protected].

 

 

WK_cantharel LRHotel Van der Valk Apeldoorn – De Cantharel

In de 160 sfeervolle hotelkamers en suites van Hotel Van der Valk Apeldoorn staan comfort en luxe voorop. Het hotel ligt midden op de Veluwe en heeft maar liefst 15.000 ha. bosgebied als achtertuin. Een ideaal verblijf voor als u wilt uitrusten na een dag op het WK Jonge Dressuurpaarden. In restaurant de Cantharel geniet u van duurzame en culinaire à la carte gerechten. Heerlijke streekgerechten met al het vers van de Veluwe. Ontdek ook het onbeperkte Live Cooking buffet, de champagnebrunch op zondag en de sfeervolle bar. U bent van harte welkom.

Met de paardenstallen gaat Hotel Van der Valk Apeldoorn – de Cantharel terug naar haar roots als volwaardig paardenhotel op de Veluwe. Met 12 eersteklas paardenstallen en faciliteiten kunt u samen met uw paard heerlijk genieten van de prachtige Veluwe. U rijdt via een onverhard pad achter het hotel zo het bos in!

 

Westcord Hotel de Veluwe

WestCord Hotel de Veluwe (4-sterren) is prachtig gelegen te midden van de Veluwse bossen in het dorp Garderen op 8 minuten afstand (5,6 km) van het KNHS centrum. Het hotel ligt centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn, op slechts 3 minuten per auto vanaf de A1. De kamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en voorzien van gratis wireless internet. Daarnaast biedt het hotel een grand café, restaurant en terrassen. Na een lange actieve dag kun je gebruik maken van de wellness faciliteiten (tegen betaling) en het verwarmde buitenzwembad (geopend in de zomermaanden). Er zijn verschillende kamertypes waaronder kamers met bad, kamers met terras en 7 familiekamers tot maximaal 4 personen per kamer. Wanneer u meedoet aan het WK Dressuur Jonge Paarden kunt u in ons hotel verblijven voor een speciale prijs. Vermeld dit bij de boeking.