27-07-2018 door Ermelo YH

 Volgende week donderdag start het WK Jonge Dressuurpaarden in Ermelo! Voor het weekend zijn een aantal vakken op de tribune reeds uitverkocht. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Koop dan snel uw tickets! Vanaf heden zijn er ook staplaatsen te koop in de voorverkoop.

 

Tribuneplaatsen
De kaarten voor de overdekte tribune van de hoofdpiste Arena 1 kunt u in de voorverkoop online bestellen. Hiermee heeft u een zitplaats bij Arena 1 maar heeft u ook toegang tot Arena 2 en de EDS-veiling op zaterdag. Uw zitplaats geeft toegang tot het vak dat op uw ticket staat, tenzij u een kaart heeft gekocht voor de genummerde zitplaatsen op de hoofdtribune.

Do-vrij 20€/dag (ongenummerd) en 22€/dag (genummerd)

Za-zo 27,50€/dag (ongenummerd) en 29,50€/dag (genummerd)
Staplaatsen
Voor het Wereldkampioenschap zijn ook staplaatsen verkrijgbaar. Deze kaarten zijn aan de kassa in Ermelo verkrijgbaar én vanaf heden ook in de voorverkoop. Met deze kaarten heeft u toegang tot het terrein, kunt u bij het losrijden kijken vanaf het Gelderland Plein, heeft u vanaf het terras zicht op Arena 1 en kunt u het programma in Arena 2 zien. Bij Arena 2 is een tribune met een beperkt aantal zitplaatsen, indien plek geeft uw ticket toegang tot deze tribune, die niet geplaceerd is.

Do-vrij 10€/dag

Za-zo 15€/dag
EDS-veiling
Wilt u de EDS-veiling bezoeken? Koop dan een ticket voor het WK voor Jonge Dressuurpaarden voor zaterdag 4 augustus, hiermee heeft u ook toegang tot de veiling. Wilt u alleen de veiling bezoeken? Veilingtickets zijn zaterdag vanaf 16.00 uur verkrijgbaar – alleen
 aan de kassa – voor € 15,-.
 
Korting voor KNHS- en KWPN-leden
KNHS- en KWPN-leden krijgen korting op de kaartjes voor het WK, echter deze korting geldt alleen in de voorverkoop tot 1 augustus. Daarna is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van uw ledenvoordeel. Boek dus nu uw tickets!
NB: credit cards worden niet geaccepteerd aan de kassa. U kunt alleen in de online voorverkoop met een credit card tickets bestellen.