02-08-2017 door Ermelo YH

Voor het eerst in de veilinggeschiedenis van EDS veilt de organisatie een embryo van een genetisch super interessante combinatie. Een embryo van Painted Black uit de volle zus van Valegro, Jalegro Fleur. Haar broer Valegro is een levende legende. De combinatie Valegro – Dujardin is wereldberoemd en heeft talloze overwinningen op de naam  staan. Ook Painted Black is een bekende op het wereldtoneel. De keurhengst heeft talloze kinderen in de sport lopen, heeft goedkeurde zonen en beleefde onder Morgan Barbançon Mestre hoogtepunten op de Olympische Spelen van Londen en de WEG in Caen. De verwachte geboortedatum van het embryo is 4 april 2018.

Vorig jaar werd de volle broer van Valegro, Lelegro, geveild tijdens de Excellent Dressage Sales en werd voor maar liefst 50.000 euro verkocht naar Engeland. Inmiddels is Lelegro uitgegroeid tot een mooie jaarling en is duidelijk dat hij zeker de looks van zijn broer heeft.

Uitproberen
Wanneer u geïnteresseerd bent in één of meerdere veilingpaarden of een veulen, dan kunt u een afspraak maken met de organisatie om de paarden of veulens te bezichtigen. Neem contact op met de organisatie om een afspraak te maken, telefonisch + 31 (0)13-5091666 of per e-mail [email protected]. Paarden die nog niet bereden zijn worden aan de hand getoond. Het rijden van de paarden geschiedt geheel op eigen risico.