08-07-2016 door Ermelo YH

Voor het Wereldkampioenschap zijn verschillende kaarten te koop.

Tribuneplaatsen
De kaarten voor de overdekte tribune van de hoofdpiste Arena 1 kunt u in de voorverkoop online bestellen. Hiermee heeft u een zitplaats bij Arena 1 maar heeft u ook toegang tot Arena 2 en de EDS-veiling op zaterdag. Uw zitplaats geeft toegang tot het vak dat op uw ticket staat, er zijn geen genummerde zitplaatsen.
Do-vrij 20€/dag
Za-zo 27,50€/dag

Staplaatsen
Voor het Wereldkampioenschap zijn ook staplaatsen verkrijgbaar. Deze kaarten zijn alleen aan de kassa in Ermelo verkrijgbaar (dus geen voorverkoop). Met deze kaarten heeft u toegang tot het terrein, kunt u bij het losrijden kijken, heeft u vanaf het terras zicht op Arena 1 en kunt u het programma in Arena 2 zien. Bij Arena 2 is een tribune met een beperkt aantal zitplaatsen, indien plek geeft uw ticket toegang tot deze tribune, die niet geplaceerd is.
Do-vrij 10€/dag
Za-zo 15€/dag

EDS-veiling
Wilt u de EDS-veiling bezoeken? Koop dan een Hoofdtribune-ticket voor het WK voor Jonge Dressuurpaarden voor zaterdag 30 juli, hiermee heeft u ook toegang tot de veiling. Wilt u alleen de veiling bezoeken? Veilingtickets zijn zaterdag vanaf 16.00 uur verkrijgbaar aan de kassa voor € 10,-.

Tickets in de voorverkoop: hoe werkt het?
Wanneer u de tickets in de voorverkoop bestelt, dan krijgt u na betaling een bevestigingsmail met hierin een link. Wanneer u op deze link klikt komt u op een pagina waar u uw tickets kunt downloaden en vervolgens kunt printen. Onderaan het ticket vindt u de verwijzing naar de dag. Heeft u geen mail ontvangen? Check dan alstublieft uw spamfilter. Heeft u de mail per ongeluk verwijderd? Geen probleem, u kunt ze eenvoudig opnieuw opvragen. Ga hiervoor naar www.tibbaa.com en klik op ‘Ticket kwijt?’. U wordt dan gevraagd om uw e-mail in te voeren en uw Ordernummer. Uw Ordernummer staat ook vermeld op uw bankafschrift. Heeft u nog vragen of ondersteuning nodig? Mail dan naar [email protected].