25-06-2018 door Sandra Karman

Onori heeft zich wederom verbonden als partner aan het WK Jonge Dressuurpaarden. Onori is de partner bij uitstek als het gaat om corporate kledingtrajecten. Tijdens het WK zorgt Onori dan ook dat alle medewerkers in dezelfde outfit op het terrein te herkennen zijn. Daarnaast is er dit jaar een fraaie merchandise stand ingericht.

Onori is kledingspecialist van Nederlandse bodem met roots in de hippische wereld. In samenwerking met organisaties ontwerpt, begeleidt en managet Onori kledingtrajecten geheel naar wens van de klant. Onori is dus zeker geen onbekende op de hippische terreinen. Zo ondersteunen zij JongKWPN, de jonge fokkersclub van het KWPN en het Young Leaders Program van de KNHS.

Oprichter Alfred Vaessen kijkt met enthousiasme uit naar het WK: “Voor de komende twee jaar zijn wij fashion-partner van het WK Jonge dressuurpaarden. In samenwerking met de organisatie hebben we kleding voor alle medewerkers ontwikkelt die gemaakt is ‘voor en door paardenmensen’, een waarde die wij erg belangrijk vinden om optimaal comfort te garanderen.’’