29-05-2019 door Ermelo YH

Bezoek van 1 t/m 4 augustus het WK Jonge Dressuurpaarden, waar ’s werelds beste dressuurbeloften in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de hoogste eer! Bent u lid van de KNHS of het KWPN? Dan krijgt u in de voorverkoop €5,- korting op uw tickets! 

Donderdag en vrijdag betaalt u €15,50 i.p.v. €20,50 p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en €17,50 i.p.v. €22,50 voor genummerde zitplaatsen. Zaterdag en zondag €23,- i.p.v. €28,- p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en € 25,- i.p.v. €30,- voor genummerde zitplaatsen.*

KNHS- en KWPN-leden ontvangen €15,- korting in de voorverkoop op het passe partout. Ook ontvangt u in de voorverkoop €5,- euro korting op een Collector Ticket: dit zijn speciaal gedrukte tickets waarmee u een extra leuk aandenken hebt aan uw WK-bezoek!

Bij de keuze voor uw soort ticket kiest u voor de ‘Leden KWPN en KNHS’-tickets. Als u hierop klikt krijgt u de mogelijkheid om een code in te voeren:  vul  hier uw lidnummer in. U ziet hierna direct de nieuwe prijs met korting in beeld.

NB: De kortingen zijn uitsluitend gegeven in de voorverkoop t/m woensdag 31 juli. Na deze datum kunt u géén gebruik meer maken van het lidmaatschapsvoordeel.​

* De hier genoemde bedragen wijken iets af van de bedragen die u treft in de ticketshop, hierin zitten namelijk de servicekosten reeds in verwerkt.

Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om genummerde zitplaatsen te bestellen. Kies hiervoor zitplaatsen op de hoofdtribune (lange zijde).  Verzeker uzelf van een plek en bestel nu uw tickets!

Tickets