10-09-2022 door Ermelo YH

Het Longines FEI WBFSH Dressage World Breeding Championship is inmiddels in volle gang. We hebben al mogen genieten van fantastische talenten in alle leeftijdscategorieën, maar de echte strijd moet nog beginnen. Zo volgen uiteraard de zinderende finales en staan er nog enkele interessante bijrubrieken op het programma. Dat wilt u niet missen!

Vanavond keren de wereldsterren Glamourdale en Hermès N.O.P. terug naar de WK-bodem van Ermelo waar hun succes ooit is begonnen. Zij worden dan samen met hun amazones Charlotte Fry en Dinja van Liere gehuldigd voor hun bijzondere prestatie op het WK in Herning.

Bovendien barst vanmiddag al de eerste strijd der medailles los in de finale voor vijfjarige dressuurpaarden. De zondag is traditiegetrouw de finaledag met daarin werelds beste zes- en zevenjarige talenten. Zal bijvoorbeeld Kjento zijn vorig jaar behaalde wereldtitel kunnen verlengen? Daarnaast wordt het publiek ook getrakteerd op sport op het hoogste niveau in de CDI-3*Grand Prix kür op muziek.

Wilt u deze topprestaties en fenomenale paarden met eigen ogen aanschouwen? Tickets zijn nog te verkrijgbaar in onze online ticketshop en bij de entree.

Foto: Dirk Caremans/Hippofoto.be