27-03-2018 door Ermelo YH

Bezoek van 2 t/m 5 augustus het WK Jonge Dressuurpaarden, waar ’s werelds beste dressuurbeloften in verschillende leeftijdscategorieën strijden om de hoogste eer!

Het FEI Wereldkampioenschap voor Jonge Dressuurpaarden op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo is een internationaal kampioenschap voor vijf-, zes- en zevenjarige dressuurpaarden, maar het vier dagen durende programma biedt ook diverse andere fraaie rubrieken. Zo zetten diverse goedgekeurde dekhengsten hun beste beentje voor in de Stallions of the Year, zijn er diverse Lichte Tour-rubrieken én komen zorgvuldig geselecteerde dressuurbeloftes onder de hamer in de EDS-veiling.

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om genummerde zitplaatsen te bestellen. Kies hiervoor zitplaatsen op de hoofdtribune (lange zijde).  Verzeker uzelf van een plek en bestel nu uw tickets.

 

Korting KNHS- en KWPN-leden

Bent u lid van de KNHS of het KWPN? Dan krijgt u in de voorverkoop €5,- korting op uw tickets!

Donderdag en vrijdag betaalt u €15,- i.p.v. €20,- p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en €17,- i.p.v. €22,- voor genummerde zitplaatsen.

Zaterdag en zondag €22,50 i.p.v. €27,50 p.p. voor ongenummerde zitplaatsen en € 24,50 i.p.v. €29,50 voor genummerde zitplaatsen.

KNHS- en KWPN-leden ontvangen €15,- korting in de voorverkoop op het passe partout (€60,- i.p.v. €75,- ongenummerde zitplaatsen, €65,- i.p.v. €80,- genummerde zitplaatsen).

Ook ontvangt u in de voorverkoop €5,- euro korting op een Collector Ticket: dit zijn speciaal gedrukte tickets waarmee u een extra leuk aandenken hebt aan uw WK-bezoek!

Bij de keuze voor uw soort ticket kiest u voor de ‘Leden KWPN en KNHS’-tickets. Als u hierop klikt krijgt u de mogelijkheid om een code in te voeren:  vul  hier uw lidnummer in. U ziet hierna direct de nieuwe prijs met korting in beeld.

NB: De kortingen zijn uitsluitend gegeven in de voorverkoop t/m woensdag 1 augustus. Na deze datum kunt u géén gebruik meer maken van het lidmaatschapsvoordeel.​

Tot ziens in Ermelo!

Tickets