06-08-2022 door Ermelo YH

Het programma van de World Breeding Dressage Championships for Young Horses kent mooie extra rubrieken.  Naast de strijd om wereldkampioen bij de 5-, 6- en 7-jarige dressuurpaarden, zullen ook 4-jarige talenten hun entree maken in de ring. Daarnaast kunnen Grand Prix-combinaties hun kunsten laten zien in de CDI3*-klasse.

4-jarige dressuurpaarden
Deze rubriek is geopend voor alle 4-jarige dressuurpaarden. Donderdag 8 september wordt de kwalificatie verreden in de hoofdpiste. De beste tien combinaties worden uitgenodigd voor de finale in de hoofdpiste op zaterdag 10 september, terwijl de overige deelnemers terug mogen komen voor de kleine finale in piste 2 op vrijdag 9 september.

Aanmelden voor de 4-jarige klasse kan via het inschrijfformulierKlik hier voor de proef die wordt verreden in de 4-jarige klasse. 

CDI3*
Deelnemers van deze rubriek rijden de Grand Prix in de kwalificatiewedstrijd op zaterdag 10 september in piste 2. De finale vindt plaats op zondag 11 september, waar de beste combinaties strijden in de Grand Prix Kür op muziek in de hoofdpiste. De Grand Prix Special wordt gereden in piste 2. 

Inschrijving voor deze rubriek staat open voor iedereen! Inschrijven voor de CDI3*-klasse via de Nationale Federatie.

FEI vraagprogramma

Tickets